ÇAĞRI HATTI
0212 256 51 66

Firmamız Apple,Nokia, Samsung, HTC,Blackberry, Siemens vb. model tüm cep telefonu,tablet ve bilgisayarların teknik servis hizmetini vermektedir.

Cihazlarda yaşanan her türlü donanımsal ve yazılımsal arızalarda çözüm sağlayan YEKTA Teknik Servis hem hızlı hemde kaliteli bir işçilikle müşterilerinin yanındadır.
Ekran kırılmaları ve parça değişimlerinde genelde 1 iş günü içerisinde tamiratı gerçekleşir. Cihazlarınız servise alındıktan sonra gerekli kontolleri ve testleri yapıldıktan sonra size arıza ve fiyat bilgisi verilir ve onayınız alındıktan sonra cihazın işlemi sonlandırılır.
Kurye sistemiyle İstanbul’un tüm bölgelerine servis hizmeti vermekteyiz, siz servis kaydı bıraktıktan ortalama 2 saat içerisinde motorlu kurye gelerek sizden cihazı bir servis formu karşılığında teslim alarak firmamıza getirir, servisimize gelen cihaza gerekli işlemleri yapılıp test edildikten sonra tekrar kurye ile tarafınıza gönderilir ve teslim edilir.
Apple, Nokia, iPhone, iPad, Samsung Galaxy vb. tüm serilerinin dokunmatik ve ekran değişimleri aynı gün içerisinde yapılıp sizlere teslim edilirken diğer arızalarda arızanın boyutuna göre aynı gün yada bir sonraki gün sonuçlandırılır.

YEKTA Bilgisayar ve Cep Telefonu Teknik Servisimiz 7/24  Hizmet Vermektedir.

Bize Ulaşmak İsterseniz;
Telefonlarımız: 0(212) 256 51 66-0537 501 98 87-0542 729 32 02